0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Jag brukar skala några apelsiner och köra dom med stavmixern tillsammans med en dl vatten och lite socker.Sedan kan man variera med lite andra grejor också om man vill.
Jag skulle undvika den med centrifug, den påminner en hel del om den jag hade. Den här tror jag kan vara ett bra alternativ http://www.pricerunner.se/pl/83-2866658/Juicepressar/Bozz-BJR1000-priser Där får man ju mer kraft . Men den jag helst vill ha är en sådan här som man brukar se på restauranter , barer etc utomlands. http://18166.kz.all.biz/sv/juicepressar-mekaniska-g245387 Funkar ju även vid strömavbrott Den pressar ur juicen till sista droppe. Jag tycker om att pressa blodgrape och blanda med apelsin. Gott och grogga på också. Edit, med nuvarande press brukar det bli runt 1 - 1.5 dl juice på 2 apelsiner
Det går ju bra att hoppa över sockret, om man vill undvika det.Jo det är så sant.Varför spär du med vatten, blir det så starkt annars?
Du får en jäkla kraft med den mekaniska eftersom den har bra utväxling. Fördelen med en centrifug är nog att man får med mer fruktfiber. Den jag har med roterande press räcker det ofats med att skölja i ljummet vatten. Det är gott med juice, men man skall inte dricka för mycket. Fick njursten när jag jobbade i mellanöstern på 90 talet och doktorn var övertygad om att det berodde på stort juice intag.