Tack för svaret !
Jag rengjorde innedelen för någon månad sedan efter jag läst din rekomendation i en tråd. Visst, det var ganska mycket damm som jag blåste bort med tryckluften men den var inte igensatt. Har aldrig använt joniseringen vilket jag förstått drar åt sig en massa damm. Dessutom kör jag en del kyla på sommaren och kondensvattnet drar väl med sig en del damm kan jag tro.
Provade att gå upp på högsta fläkhastigheten. Kör normalt på 4:an och när jag gick upp på 5:an ökade varvtalet men går ner lite grand efter en stund. Just nu är det -5,8 grader ute. Pumpen inställd på 24, innetemperaturen ligger på 22 och pumpen drar 714W inkl värmekabeln. 25,6 grader på ingående luft (mätt vid termistorn), 37,7 på utgående, fläkten i läge 4.
Huset är väl uppvärmt av solen och sedan eldade jag i kakelugnen i morse. Därav den låga förbruningen.Kollade förångaren när jag kom hem. Ingen frostbildning alls.
Öppnade en tråd förra veckan angående felet H99. Felsökte en hel del. Hittade inga konstigheter med pumpen. Kollade anslutningar, mätte upp tempgivarna men H99 kvarstod. När kollade efter någon dag så var det borta. Det bör väl nämnas att det var väldigt kallt innan jag fick det felet. 4-5 dygn under -20 grader och innan dess -15 grader i fyra nätter. Pumpen fick jobba ganska hårt då. Om det kan ha orsakat felet vet jag inte men det släppte när det blev mildare ute.
Har du någon uppfattning hur det fungerar med de tre kompressorlamporna. Jag mäter alltid förbrukad effekt och tredje lampan brukar tändas när pumpen gått över den nominella effkten på 900W.
/ Niclas