0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
man ska inte bara suga till vacuummetern kommer under aktuell kokpunkt vatten.....utan till den stadigvarande ligger kvar klart under aktuell kokpunkt vid utan hjälp av vacuumpump....dvs ingen fukt kvar som kokar av.följ diagrammet hör kokpumkt vatten och utgå från detta.är ni det minsta osäkra så sug till 2mbar abs + 15 min/kg köldmedium
Jag sällar mig också till Ace och coca-colas läger Thumbsupvad suger du till då Toprunner.Om det inte står 3mbar absolut tryck i mitt ställ så suger jag vidare, och det ska vara stabilt. Thumbsup
varför kan du inte svara på en fråga?
Toprunner,15 + och varmare är det bara 1150 timmar om året av 8760 i stockholm. Menar du då att man ska planera in alla LL pumpar då?Har vi 3 mbar absolut och det är stabilt i en halvtimme så är det Thumbsup
Har du ingen temperaturdiff mellan vatten och omgivning så tillförs ingen värme och vatten kokar inte. Det medför att din mätare står still och vattnet stannar kvar.Är det sen ett bra jobb eller en säker försörjning du eftersträvar?