Kanske en luftvärmepump som du monterar inne i huset.
Sätt innedelen (som körs som AC/kyla) i kök/bakrum och ytterdelen t.ex. i källarvåning om sådan finns, på det sättet överför du billigt värmen från köket till ett kallare utrymme som behöver värme för att hållas torrt och varmt.
"Utedelen" bullrar förstås en del, så det behöver ju finnas en lokal där den inte stör.
Annars är ju även frikyla en bra lösning, men kom ihåg att dimensionera den ordentligt - sommartid kommer du nog att få rätt höga temperaturer i borrhålet, så en rejäl fläktkonvektor kommer att behövas för att orka kyla på ett bra sätt.
Med frikyla i en så lokla kan du borra lite mindre djupt utan att äventyra funktionen så länge pizzerian är i drift, men fråga är om man vågar räkna med att den finns kvar även framgent - och dimensionera borran efter en "frikyletillförsel på runt 3-4 kW?
Tror egentligen inte på det, men i västa fall kan det vara ett sätt att få loss några tusen extra till en fläktkonvektor för frikylan.
Oavsett vilken lösning du väljer, tänk på att det kommer att bli en hel del kondensvatten som måste kunna tas om hand på något sätt.