Inte personligen, men på firma jag är anställd på dagarna jobbar med isolering. Kom o hämta spill gratis. Finns många kubik.
I dagsläger är det gul glasull 195mm som gäller i stommen. På insidan ett liggande 45 skikt glasull, och fasadskiva 50mm på utsidan som är standard på ett nybyggt hus. Snetak där man har uppet till nock gäller 395 mm lösull, baserad på resterna av spillet som vi skänker bort.
Även en lösning som isover har finns där manisolere ända ut till råspont. Se isovers hemsida för info om plasten som inte är helt tät. Men då är det Isover som räknar o tar ansvar över det hela.
Jag kommer gärna förbi ngn gång

Det finns en massa olika isoleringsmaterial. Mineralull har väl ett lambda kring 0,033 till 0,04 W/mK.
Sen finns det till och med isoleringsmaterial som har ett Lambda-värde respektive ekvivalent Lambda-värde under 0,02 W/mK.
T.ex. Aerowolle som har ett Lambda på 0,019 W/mK.
http://www.aerowolle.de/aerorock-idSen finns det dessa vakuum isoleringsplattor som har ett värmeledningstal respektive Lambda värde (ekvivalent Lambda-värde) på ungefär 0,007 W/mK
http://www.vakuum-daemmung.com/Inte helt billigt.
Ibland vill man slippa tjocka väggar. T.ex. när man isolerar i efterhand eller när man bygger nytt händer det ibland att fönstret hamnar i isoleringen (inte direkt i väggen) när man bygger in det. När man t.ex. bygger ett passivhus som kräver låga U-värden.
Använder man isoleringsmaterial med ett lågt värmeledningstal (Lambda värde) behöver man inte lika mycket tjocklek för att kommer ner med värmegenomgångsmotståndet respektive U-värde på konstruktionsdelen.
Sen kan det vara interessant att titta på andra egenskaper som t.ex. specifisk värmekapacitet eller densitet.
Oftas spelar kostnaden en stor roll. Totalkostnaden påverkas inte bara hur dyrt isoleringsmaterialet är utan också hur krångligt det är att isolera. Det finns olika metoder för olika isoleringsmeterial.
Cellulosa är också ganska vanligt. Den måste ibland blåsas in med en speciell utrustning. osv.