Click Here!
Annonsera här
Annonsera i Värmepumpsforum, klicka här för att ställa e-postfråga och få mer info.
Kampanj från Polarpumpen!.
Varför betala dyrt för nåt enkelt?
 

Författare Ämne: Registrering (under uppbyggnad)  (läst 1128 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Inloggad Rickard

  • Rickard
  • Administratör
  • Dignitär inom värmepump
  • *****
  • Stad/land: Piteå
  • Antal inlägg: 29812
  • Kön: Man
  • Ägare av forumet
Registrering (under uppbyggnad)
« skrivet: 14 oktober 2011, 10:24:30 »
I detta forum kan man som gäst ställa frågor, och skriva svar, men för att få full tillgång till alla funktioner bör man registrerar ett konto.
Ett registrerat konto gör att du dels kan bibehålla en konsekvent identitet samt få tillgång till en hel del avancerade funktioner, som t.ex. underrättelser om svar i egna ämnen, olästa inlägg sedan man sist var aktiv, mm, mm. - detta oavsett var man arbetar eller från vilken dator man använder. Du får möjligheten att fylla i en personlig profil med grundinformation som kan vara till nytta för de som interagerar med dig i forumet.
Du får också tillgång till det inbyggda privata meddelanden-systemet. De kommer också att kunna prenumerera på e-postmeddelanden, övervaka deras forum och mycket annat.

När och hur man registrerar

Vissa forum kan välja att begränsa åtkomsten till hela forumet eller utvalda områden, så att bara registrerade medlemmar att se innehållet. En gäst ska registrera sig när de vill delta i forum diskussioner, besök ett forum ofta, och tillgång endast för medlemmar områden och förmåner.

En gäst är en person eller spindel som inte är inloggad i forumet. När en person registrerar de blir en medlem, kommer de dock fortfarande visar upp som en gäst tills de loggar in

Medlemmar har tillgång till profilen och alternativ anmälan som inte är tillgängliga för gästerna. Medlemmar kan också placeras i membergroups gjorde en moderator eller administratör, med tanke på särskilda behörigheter och tillgång endast för medlemmar områden. Att kunna skicka personliga meddelanden, att få forumet e-post och skapa nya omröstningar och ämnen är några ytterligare fördelar som kan vara tillgängliga för medlemmar i forumet.

En gäst kan registrera när som helst genom att helt enkelt välja Registrera alternativ från huvudmenyn.
[Redigera] Registreringsrutan

De flesta forum kräver att en gäst att acceptera deras registrering avtal innan registreringsprocessen kan börja. Genom att kontrollera Jag accepterar alternativet, en gäst samtycker att följa den överenskommelse som under hela sitt medlemskap. Vissa forum kan också innehålla en minimiålder i avtalet processen.
Registrering form.jpg

Vid ankomsten till registreringen skärmen är en gäst ombedd att ange ett användarnamn och en giltig e-postadress. Underlåtenhet att använda en giltig e-postadress kan hindra registrering, beroende på hur ett forum är konfigurerad. Gästerna ges också möjlighet att låta forummedlemmar att maila dem.

En autentiseringsmetod måste väljas, liksom. Den vanligaste metoden är att helt enkelt välja ett lösenord. Även kan vissa forum ge medlemmar möjlighet att använda ett OpenID.

En form av visuell verifikation kan vara närvarande för att bekräfta att en gäst är faktiskt en person och inte en bot. Denna kontroll kan begäras på två sätt - CAPTCHA och anpassade frågor. CAPTCHA-metoden visar en bild som innehåller en slumpvis samling av bokstäver, som en gäst måste skriva i ett textfält. Den anpassade frågorna Metoden har en eller flera relativt enkla frågor, som en gäst måste besvara korrekt. Ett forum kan konfigureras för att använda båda metoderna samtidigt.

När en gäst fyller i anmälningsblanketten, finns det tre möjligheter för vad som visas bredvid baseras på hur forumet har konfigurerats.

    Logga in - Om registreringen är omedelbar, kommer de nya medlemsstaterna automatiskt inloggad efter avslutad anmälningsblanketten.
    Aktivering - Om ett meddelande om e-aktivering visas måste det nya kontot först aktiveras innan inloggning. Ett e-postmeddelande med instruktioner hur man ska gå vidare skickas till den nya medlemmens e-postadress.
    Godkännande - Om ett meddelande om medlemmarnas godkännande visas måste det nya kontot först godkännas av en administratör innan inloggning. Ett e-postmeddelande att erkänna den nya medlemmen skickas till deras e-postadress. En annan e-post skickas senare att informera dem om deras ansökan har godkänts.

[Redigera] Aktivera ett nytt konto

Om ett forum är konfigurerad att kräva e-post aktiveras innan inloggning, kommer ett mail att skickas till den e-postadress som vid registreringen. Viktiga konto-information, såsom användarnamn och lösenord, kan hittas i detta mail, liksom en aktiveringslänk. Välja aktiveringslänken aktiverar medlemmens konto och uppmanar dem att logga in. Om ett problem uppstår med aktiveringslänken ger e också en aktiveringskod som kan användas för att slutföra processen.

Om en medlem försöker att logga in innan du slutför aktiveringsprocessen, kommer ett felmeddelande att visas notera att deras e-postadress måste valideras. En behöver en annan aktivering e-post? länk visas även i de fall e-post har på något sätt gått förlorad.
Webbshop för energisparare:http://www.energibutiken.se/
Till forumets kostnadsfria Offerttjänst: http://www.energioffert.se
Min loggade anläggning: http://e-logger.se/pub?rmarklund
Mina andra forum: www.poolforum.se och: www.atvforum.se
Konverterat från direktverkande elradiatorer till vattenburet och värmepump 2003. Hus: Älvsbyhus -75, Ort PITEÅ, uppvärmd yta ca 170 m2. Värmepump Nibe 1255-12, 500 meter ytjord-kollektor i en slinga, 14 st Korado radiatorer,2-rörs vattenburet system. Utomhuspool 4 X 8 meter som värms med värmepump till ca 32 grader under maj-sept.
Yrke: Egen företagare, bakgrund: Systemtekniker med inriktning mot styr/regler. 3 års yrkesutbildning + diverse internutbildningar, 20 års yrkeserfarenhet.
Allt om mig: http://www.varmepumpsforum.com/vpforum/index.php?topic=5196.msg48236#msg48236

nibe, ctc, baxi, golvvärme, solenergi ppnar din e-postklient
 


Annonser

Vibrationsdämpare
Besök vår webshop, klicka här!
Energioffert.se
Värmepumpar i Stockholm
luftvärmepumpar, tillbehör, installationsmaterial, vi har allt!
Annonspriser
Click Here!
Annonsera här
Annonsera i Värmepumpsforum, klicka här för att ställa e-postfråga och få mer info.
Kampanj från Polarpumpen!.
Varför betala dyrt för nåt enkelt?

Use CS Theme