Click Here!
Click Here!
Annonsera här
Annonsera i Värmepumpsforum, klicka här för att ställa e-postfråga och få mer info.
Kampanj från Polarpumpen!.
Varför betala dyrt för nåt enkelt?
 

Författare Ämne: forum inköpstips  (läst 2155 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad zx12r

 • Expert på värmepump
 • ****
 • Antal inlägg: 262
forum inköpstips
« skrivet: 16 juli 2008, 17:31:36 »
Hej
Är det mot värmepumpsforums policy att ha en plats för tips om prisvärda produkter för tex solvärme, värmepumpar och installationsdetaljer?

Tex solvärmare, solvärmerör, styrenheter, solvärmearmaturer, pannor/tankar, expansionskärl, rörkopplingar/rör, cirkulationspumpar, värmepumpar, etc...
Som det är nu kan man i och för sig hitta en del tips i alla möjliga trådar men det vore snyggt om det fanns mer samlat någonstans. Det känns som man slösar enormt med tid att söka efter alla detaljer som man behöver för en egen installation. Jag tror dessutom att det kunde troligen verka positivt på priser för en del grejer eftersom det är många som nyttjar detta forum.

Bara en sån sak som rörkopplingar måste väl vara ett helsike för var och en att skanna av marknaden på det som finns för att hitta nån som säljer grejorna för "rätt" pris eller ens bilda sig en uppfattning om vad som är rimliga priser. Jag skulle gladeligen betala nån hundring för att få tillgång till ett sådant forum som uppdateras av alla intresserade när man hittar något bra "klipp". När man nu ska till att installera sin nya anläggning så kan man också plocka russinen ur kakan och beställa där det är mest gynnsamt för att få en optimerad totalkostnad.

Vore också bra att kunna varna för skitprodukter som man köpt och blivit missnöjd med. Baserat på fakta! T.ex. om mått inte stämmer m.m.. Subjektiva bedömningar skulle således inte platsa.

Mvh Thomas

Utloggad greven1

 • Vd
 • I branschen
 • Dignitär inom värmepump
 • *****
 • Stad/land: örnsköldsvik
 • Antal inlägg: 1003
 • Fri energi
  • www.energicentra.nu
SV: forum inköpstips
« Svar #1 skrivet: 16 juli 2008, 22:39:15 »
hej.
förstår dina funderingar !! har själv funderat en del på detta men det är nog svårt för rickard att få till detta på ett rättvist sätt för alla inblandade.specefika värmeprodukter kan nog vara svårt då det är just detta som forumet handlar om! utbyta erfarenheter om olika märken mm.
men sedan detta med instalations material mm där kanske det skulle vara lättare utan att stöta sig med någon leverantör då dessa prylar mestadels kommer från grosisst.
kollade på en del prylar nu senast jag var i kina. 16 ahmp automatsäkring med jord f brytare samma kvalite document som simens  ca 20 kr. 1 000 st gula hon flatstift 16 kr. klämrings kopplingar,  press kopplingar mm är nästan gratis !!
funderade skarpt att lägga upp ett stort lager men de är svårt att marknadsföra & jag hinner inte med detta.
men o åka ner o fixa till en order på allehanda instalations materiell fixar jag om intresset finnes.
vore kul o kunna sälja press / kämrings kopplingar till halva gross priser.

krister
följ strömmen  stäng av den !!
eviheat split 15. 400 m borra.
sfinx solpaneler 500 l vv beredare.
10kw nät kopplade kisel paneler/sungrow inwerter 12 kw
timmerhus 450 m2  förbrukn 27000 kw tidigare förbrukn 11 m2 olja

Utloggad Jackass2

 • Nybörjare
 • *
 • Antal inlägg: 3
SV: forum inköpstips
« Svar #2 skrivet: 16 juli 2008, 22:52:15 »
Detta är en mycket bra ide och det finns säkerligen fler, utöver mig själv, som är intresserade av att tex hjälpa till att uppdatera en bästa pris-lista.    Thumbsup

Om bara kunskapen om billiga prylar till samma kvalite i Kina sprids, (till rätt person) så kan säkert den verksamheten starta och pressa priserna för alla oss gör det självare.

nibe, ctc, baxi, golvvärme, solenergi Öppnar din e-postklient
 

Lär dig allt om värmepumpar!
Besök vår webshop, klicka här!
Energioffert.se
luftvärmepumpar, tillbehör, installationsmaterial, vi har allt!
Annonspriser

Online just nu!