Ja, se t ex
http://www.varmepumpsforum.com/vpforum/index.php?topic=55140.0 .
När det gäller Foma så kan det möjligen finnas risk för förbistring om man skulle blanda ihop inne- och utedelar mellan on/off och invertervärmepumpar, men jag tror inte det finns några relevanta skillnader mellan olika utföranden av 6300.
Som synes i den tidigare tråden: Prova först att vända stickproppen i vägguttaget, kolla sedan efter brända komponenter eller tecken på överslag på kretskorten i både utomhus- och inomhusdel.
En sak till som är värd att tänka på: Det är ju ganska länge sedan de här Foma-värmepumparna tillverkades, så om du har fått tag i en 6300 som nu är "helt ny" så har den nog legat i lager minst 6 år. I utomhusdelen finns ett antal stora elektrolytkondensatorer som kan få hög läckström när man plötsligt lägger spänning på dem efter många års vila, det skulle kunna knäcka säkringen som sitter på det större av utomhusdelens kretskort och/eller eventuellt orsaka andra följdfel (likriktarbrygga, reläet för mjukstart etc). Om detta har hänt så bör man för säkerhets skull också byta kondensatorerna även om de kanske går att rädda genom en försiktig s k formering. Formering kan t ex gå till så att man ansluter kondensatorbanken till 400 V likspänning via ett högohmigt motstånd som begränsar strömmen till kanske 10-20 mA. Man övervakar spänningen över kondensatorerna och allteftersom den stiger kan man minska motståndets resistans, när man har kommit upp till 350 V över kondensatorerna och det har legat stabilt en stund kan man anse sig klar. Hela processen tar flera timmar, i värsta fall uppåt ett dygn.