0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Jag tror det är så här:Om du inte aktiverar I/S menyn så återställs endast inställningarna i kundmenyerna.Om man först aktiverar I/S och sen väljer fabriksinställningar så återställs även I/S-menyerna.