Click Here!
Click Here!
Annonsera här
Annonsera i Värmepumpsforum, klicka här för att ställa e-postfråga och få mer info.
Kampanj från Polarpumpen!.
Varför betala dyrt för nåt enkelt?

Skriv svar

Namn:
E-post:
Ämne:
Inläggsikon:

Verifiering:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Hur maanga siiddoor har en tarning (svara med bostäver):
4 värmepumpar delade på två nördar blir: (siffra):

För att slippa svara på kontrollfrågor, registrera dig här!


Ämnessammanfattning

Skrivet av: Streamstreet
« skrivet: 16 maj 2019, 11:32:36 »

Har fel sökt vidare och det är kabeln som är dålig. Om detr brott eller bara oxiderat är svårt att svara på men ska testa ta bort någon decimeter ute och se om det blir någon skillnad.
Skrivet av: DonPablo
« skrivet: 16 maj 2019, 05:49:43 »

testa som kocken säger, är det enklaste
Skrivet av: svenske kocken
« skrivet: 15 maj 2019, 22:59:22 »

Koppla in givaren direkt inne vid pumpen så ser du även om den visar rätt.
Skrivet av: Streamstreet
« skrivet: 15 maj 2019, 21:33:20 »

Kolla vad som händer om du kortsluter tamparna vid givaren, så det inte är avbrott på ledningen, även där dom är anslutna på kortet , står i manualen vilka nummer det är. Är bara svagström ingen smäll PS det är rätt givare så det inte är en innegivare  :'(

Jag har bara en givare utomhus och inga inne i huset. Lutar åt ett kabelbrott faktiskt. Ska prova under morgondagen med att bygla ingångarna i pumpen.
Skrivet av: Smurfen.
« skrivet: 15 maj 2019, 19:46:43 »

Det är samma givare inne som ute men det kan ju vara fel på kabeln.
Skrivet av: tc75
« skrivet: 15 maj 2019, 19:01:48 »

Kolla vad som händer om du kortsluter tamparna vid givaren, så det inte är avbrott på ledningen, även där dom är anslutna på kortet , står i manualen vilka nummer det är. Är bara svagström ingen smäll PS det är rätt givare så det inte är en innegivare  :'(
Skrivet av: Streamstreet
« skrivet: 15 maj 2019, 18:36:17 »

Är det samma som förut på displayen ?

Ja ingen skillnad, bara punkter där det ska vara temperatur.
Skrivet av: tc75
« skrivet: 15 maj 2019, 18:23:59 »

Är det samma som förut på displayen ?
Skrivet av: Streamstreet
« skrivet: 15 maj 2019, 18:01:26 »

Tjena,

Fick för ett par dagar sen larm om fel på utegivare BT1. Jag har en nibe f1245. Det är bara punkter där det ska finnas en temperatur. Beställde en ny givare och bytte den men samma problem. Vad kan det vara? Måste man göra något efter man nytt givaren? Har startar om 2 ggr men ingen skillnad. Tack på förhand!

Annonser

Vibrationsdämpare
Besök vår webshop, klicka här!
Energioffert.se
Värmepumpar i Stockholm
luftvärmepumpar, tillbehör, installationsmaterial, vi har allt!
Annonspriser
Click Here!
Click Here!
Annonsera här
Annonsera i Värmepumpsforum, klicka här för att ställa e-postfråga och få mer info.
Kampanj från Polarpumpen!.
Varför betala dyrt för nåt enkelt?

Use CS Theme