0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Forsätt gärna med synpunkter i tråden !
Fast enligt livsmedelsverket så är den vanligaste källan till PAH inte andningsluft utan rökta och grillade matvaror. Så då borde man sluta att äta rökt skinka, rökt lax, rökt korv, osv.
HejOm ni ursäktar, så skulle jag vilja ge dig rådet att inte elda överhuvud taget om du är angelägen om din egen och kringboendes hälsa.De mikroskopiska PAH-partiklarna, som kommer ut ur skorstenen vid vedeldning, är väldigt otäcka.De förkortar livet på tusentals människor, som drabbas av olika former av hjärt- kärlsjukdomar.Det verkar som om fler och fler börjar vedelda. "Det är ju miljövänligt".Man undrar vilken luftkvalitet vi kommer att ha om ett 10-tal år ?/SW
Vilken tur vi har att elen som driver vp och elbilar har 0 i utsläpp eller hur var det nu