Skrivet av: Jawen
« skrivet: 12 september 2012, 09:12:02 »Tror priset speglar kvalité där, Sofiero kan jag inte dricka heller........magen är örn dagen efter bara efter 5 öl.
Mariestad däremot kan jag dricka 10-12 av utan att känna "problem" dagen efter, om den inte är svinkall.....typ 1-4 °, då får ju kistan lida oavsett.
Tror reningsprocessen i tillverkningen av öl sker på olika avancerade sett, och jag har fått för mig att Sofiero innehåller rätt mycket biprodukter, tack vare halvkass rening/destillering.
Någonting måste göra att Sofiero tillhör billigöl/ful-öl , tror inte ni det ?
MvH Jawen
Mariestad däremot kan jag dricka 10-12 av utan att känna "problem" dagen efter, om den inte är svinkall.....typ 1-4 °, då får ju kistan lida oavsett.
Tror reningsprocessen i tillverkningen av öl sker på olika avancerade sett, och jag har fått för mig att Sofiero innehåller rätt mycket biprodukter, tack vare halvkass rening/destillering.
Någonting måste göra att Sofiero tillhör billigöl/ful-öl , tror inte ni det ?
MvH Jawen