0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
håller med Mike,,Max serverar kall mat dom få gånger man tvingats in på grund av energi eller tidsbrist. Sen tycker jag personligen att sibylla eller solnakorv här i sthlm är dom som smakar bäst ... men snabbmaten har blivit sämre... min favorit från förr va Mammas i väsbynär dom låg där McDonalds ligger i dag,, Mammas välfyllda 200 (den har dom ändrat på idag )Vi ska inte glömma gamla Presto på Lidingö. men Det är samma där , Presto är ingenting utan Nettan som hon hette,idag har dom ändrat innehållet på greta rullen som va min favorit .. cc
Hittade även länken till Frasses hamburgarehttp://www.frasses.se/?sida=omfrassesÄven Frasses har sin Ursprung i Norrland (Luleå). Ska kolla sidan nogrannare nu.
Det fanns i solna industriområde ett charkuteri som hette Nestors Den korven och Hamburgare på kartong man köpte där va gryyym!men det är många år sen dom försvann . tyvärr..Skulle någon ta upp det receptet och lätt röka dom utan rökaromen som dom har i idag skulle dom äga marknaden för en kokt korv med bröd! cc
MAX verkar satsa lite på mindre kalorier i sina burgare samt att de erbjuder low-carb mat .... i alla fall försöker de erbjuda lite alternativ. Mc Donalds satsar ju fortfarande på Big Mac & Co ....
Kan ju bero på att köttet är utblandat med potatis, ägg och ytterligare 8 saker, men det som är kött, kanske 80%, är svenskt nötkött.Jag tycker inte innehållet i Max burgare ser aptitligt ut om man tittar på deras innehållsdeklaration.Andra än Max har också mycket annat att välja på. Personalen verkar desutom hunsas hårdast på Max (de skickade tom ut mail och försökte påverka hur de skulle rösta i valet) som har en ägarfamilj som tjänar 100-tals miljoner (166 miljoner bara förra året). Tex McDonald är det mer fördelat genom franchising.Smaken är som baken....
Sverige kanske har världens sämsta Mc Donalds, vad vet jag