Skrivet av: Paxmax
« skrivet: 30 juni 2007, 22:16:50 »...då kan han väl ta den som marinadPja... marinera i tändvätska, strunta i kolen och grillningskonceptet, kör med "direkt-flambering-metoden"... mycke snabbare och smakrikare!
Jag har ändå blivit trött på de olika alternativa grillytorna på biffen senaste ggrna.
Biffens grillyta nr 1 (vanligast): halkar mellan grillgallret rakt ner i askan och kolen.
Grillyta nr. 2: Tappar den mellan grillen och serveringfatet, fullmatad smak av nyklippt fräscht gräs och exklusivt slem från den spanska skogssnigeln!
Yta nr. 3: mör å fin, förtuggad och naggad av hunden (vid detta tillfälle kallad "hund-#¤%#!!! spotta ut den NUUUU!!!")
yta nr 4: blek dassig torr pga snålhet med kol, man grillar denna i ca 1 timme på falnad aska... oftast åtföljd av kommentarer som "För f-n, gå in å stek upp den!! vi fryyyser, vi kan inte vänta längre, potatissalladen har för fanken fått rimfrost på sig!!
yta nr 5: innuti ett makalöst under av röd-rosa saftig godhet, utanpå ett svart utbränt vrak pga billig grillolja som brann lika bra som raffinerat baconfett!