0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Nu stod det om en som dött av legionella.Vilket får mig att tänka på att jag bara har 16gradigt varmvatten i tanken.Dricker rätt mycket vatten fast har alltid på maxläget(kallt) på köksblandaren då.Frågan är.. Om jag ska bryta all värmeproduktion helt och hållet, sen ha ett värmeelement intill pannan för undvika att det fryser.För det är därför jag låtit den ha några grader. (den kör ju anti-legionella en gång i månaden vilket ger värme som jag klarar mig på).Gör jag så, så hela systemet blir enbart kallvatten så bör jag ju inte utsättas för legionellrisk iaf. Sen blir det väl dyrare att köra värmefläkt vid sidan om men kanske roligare det än att dö......http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.2031151-patient-infekterad-av-legionellabakterier
Kör du inte värme heller med VP:n? I så fall värmer ju det skåpet. Står VP:n fryskallt?
Det lär vara ofarligt att dricka legionella smittat vatten så du kan vara lugn